Първата дама на САЩ Мелания Тръмп даде ексклузивно интервю от

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп даде ексклузивно интервю от
Коментари Харесай

Мелания за втори мандат на Тръмп: Страната е по-добре от всякога

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп даде извънредно изявление от борда на самолетоносача " Джордж Х.У. Буш ". Тя изясни, че прави това, което има вяра, че е " вярно ", макар неодобрението, което може да ѝ донесе, написа " Канал 3 ".

Пред журналиста Шон Хенити от Fox News Мелания открехна завесата за връзките в брака ѝ с президента Доналд Тръмп, като сподели, че сред тях има " химия " и изказванията, че имат проблеми, не са правилни. За медиите тя сподели:

" Те се концентрират върху клюките, а бих желала да се занимават с по-съществени тематики, а освен с глупости. "

Шон попита Мелания какво е отношението ѝ към втори президентски мандат на Доналд Тръмп, което би я задържало във Вашингтон и би я отдалечило от обичания Ню Йорк за още четири години. Мелания не дава отговор непосредствено, а вместо това споделя:

" Страната е по-добре от всеки път ", отпред с Доналд. " Искам страната да продължи да бъде все по този начин добре. "

Хенити изиска от първата дама до изясни за какво постоянно употребява фразата " останете правилни на себе си " и какво значи това.

" Правя това, което считам за вярно. Знам, че ще бъда подложена на критика от обществото или медиите, само че аз ще продължа да върша това, което е вярно и което усещам, че е вярно за страната и за хората ", отговори Мелания. " Затова споделям, че желая да остана вярна на себе си и да се вслушвам в себе си - какво да върша, кое е вярно, кое е неверно и да пребивавам всеки ден живот, изпълнен със смисъл. "

Първата дама споделя на Хенити още, че тя е в течение с настоящите вести и показва на президента и своята вероятност за нещата.

" Следя какво става и давам на брачна половинка си препоръки и моето откровенно мнение. Понякога ме слуша, а от време на време не. "

След като Хенити отбелязва, че двамата имат " разнообразни стилове ", тя прибавя:

" Понякога не съм съгласна с тона му и му го споделям. "

Мелания разисква и компликациите, с които се е сблъскала в Белия дом. Тя назовава комедианти, публицисти, актьори и писатели " опортюнисти ", които " употребяват името ѝ или фамилията ѝ, с цел да се издигат ".

" Боли ли Ви? " - пита Хенити. " Не боли. Проблемът е, че пишат история и това не е правилно " - прибавя тя.

Тръмп сподели на Хенити още, че е решила да предприеме пътуването до самолетоносача, с цел да посети фамилиите на военнослужещите, както и хората, които са на поста си.

" Много е значимо да ги поддържаме. Идват празници, доста от тях няма да бъдат със фамилиите си и по тази причина за мен е доста значимо да им покажа, че президентът, аз и страната сме зад тях. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР