Първата дама на САЩ Джил Байдън превръща предстоящото традиционно търкаляне

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън превръща предстоящото традиционно търкаляне
Коментари Харесай

Джил Байдън превръща традиционното търкаляне на великденски яйца в образователно за децата

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън трансформира идното обичайно търкаляне на великденски яйца в Белия дом в просветително и занимателно прекарване за хилядите деца, които ще се включат в него, съобщи Асошийтед прес. 

Желанието на брачната половинка на президента Джо Байдън е проявата да бъде освен това от " склоняване " на твърдо сварените яйца да пресекат моравата до финалната линия. 

С 30-годишен опит като преподавател зад тила , първата дама още веднъж трансформира годишната традиция в просветително прекарване. Различни пунктове на Южната ливада и в парка Елипсата ще оказват помощ на децата да се научат на земеделие, здравословно хранене, физически извършения и други неща, оповестиха от Белия дом. 

Подкрепяйки тематиката " EGGucation " (от британските думи за яйце и образование) на Джил Байдън, НАСА изпрати сувенирно дървено великденско яйце от Белия дом на астронавтите на Международната галактическа станция (МКС), с цел да оказват помощ на учениците да схванат повече за гравитацията.

Около 30 000 души, множеството от които деца, се чака да вземат участие в празненствата в понеделник, съобщи Българска телеграфна агенция.

Традиционното търкаляне на яйца ще бъде второто, на което Джо и Джил Байдън ще бъдат домакини. През 2021 година - първата година на Байдън на президентския пост, събитието не беше проведено поради пандемията от COVID-19. 

Търкалянето на великденски яйца в Белия дом датира от 1878 година Сред гостите на тазгодишната демонстрация ще бъде актрисата и певица Хали Бейли, която феновете ще видят като Ариел в идната игрална версия на анимацията " Малката нимфа " на " Дисни ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР