Първата дама на Франция ще предприеме съдебни действия, след като

...
Първата дама на Франция ще предприеме съдебни действия, след като
Коментари Харесай

Брижит Макрон започва съдебни дела заради слухове пуснати в Twitter, че е мъж


Първата дама на Франция ще предприеме правосъдни дейности , откакто клюки, че е родена като мъж с името Жан-Мишел Троньо, се популяризират във френския Twitter , написа " Индипендънт ".

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон, 68-годишната Брижит Макрон, ще съди основателите теорията на конспирацията , написа основаният в Париж вестник Le Figaro.

Слухът стартира, когато дясното списание Faits et Documents разгласява публикация през септември , в която се твърди, че е провело тригодишно следствие на госпожа Макрон и че тяхната доктрина е подкрепена от доста специалисти.

На 10 декември журналистката, която твърди, че е " разследвала " изказванията - Наташа Рей - даде изявление за теорията, което продължи съвсем четири часа. Видеото е изтрито, само че не и преди да е набрало 470 000 фенове.

Дни по-късно, на 13 декември, хаштагът #JeanMichelTrogneux влезе в топ трендовете в Twitter във Франция . Хаштагът е употребен повече от 66 000 пъти в Twitter. Хаштагът е най-обсъжданата тематика в платформата в продължение на дни и няколко консуматори се впуснаха в теорията.

Trogneux е моминското име на госпожа Макрон .

Тези клюки се появиха единствено месеци преди идващите президентски избори във Франция през април. Появиха се няколко неприятни мемета и смешки за френската първа дама в платформата.

Това не е първият път, когато известна жена е наранена от сходен неуместен слух .

Мишел Обама , някогашната първа дама на Съединени американски щати, и Джасинда Ардърн , министър-председател на Нова Зеландия, са жертви на тайни теории за техния пол .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР