Първата дама на Франция, Брижит Макрон, заведе дело срещу две

...
Първата дама на Франция, Брижит Макрон, заведе дело срещу две
Коментари Харесай

Съпругата на Макрон съди жени, пуснали слух, че е транссексуална

Първата дама на Франция, Брижит Макрон, заведе дело против две дами в съда в Париж за разпространение на подправени вести в интернет, че е транссексуална жена. Това заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на правосъден източник.

Първото чуване по гражданското произвеждане е планувано за 15 юни пред 17-ти състав на Парижкия съд, е декларирал източникът пред Агенция Франс Прес. Гражданският иск на Брижит Макрон се основава на наредбите на Гражданския кодекс, отнасящи се до неприкосновеността на персоналния живот. Адвокатът на Брижит Макрон не дава отговор на Агенция Франс Прес.

Двете дами, призовани от Брижит Макрон пред съда, се показват като " медиум " и " самостоятелна журналистка ", която беше една от първите, популяризирали тази подправена вест. Те излъчиха в YouTube канала на " медиума " на 10 декември фотоси на първата дама и нейното семейство. Според M6 трите деца на Брижит Макрон, както и нейният брат, са се включили към жалбата поради навлизане в персоналния им живот, нарушение на правата на личността, нарушение на правото на изображение.

От няколко месеца в обществените мрежи се популяризират известия, в които се твърди, че Брижит Макрон, родена Троньо, в действителност е транссексуална жена, чието рождено име е Жан-Мишел. Имало огромна интрига, с цел да се прикрие това, твърди още тази подправена вест, която насочва и още по-сериозни обвинявания в педофилски закононарушения против първата дама.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР