Първата дама на България Десислава Радева беше вчера в СУ

...
Първата дама на България Десислава Радева беше вчера в СУ
Коментари Харесай

Генерал Деси! Първата дама отбичи яко учители и директори, видя се само с ученици. Защо….

Първата дама на България Десислава Радева беше през вчерашния ден в СУ „ Емилиян Станев “ във Велико Търново. Там тя беседва с младежи по тематиката за актуалното будителство. Срещата на Десислава Радева. Разгласена в последния миг поради желанието на госпожа Радева да остане уединено с учениците Поведението й обаче възмутило родители и учители в старопрестолната столица. Президентшата изгонила учители и шефове от срещата с възпитаниците на шест търговски учебни заведения.

Повече от час Радева е водила диалози с подрастващите, които са били доведени от своите преподаватели за среща, обявена като „отворена дискусия“. За събитието, което се охранявало солидно, медиите бяха осведомени в последния миг.

По мотив организацията на срещата, на 30 октомври е бил изпратен имейл до всички междинни учебни заведения и професионални гимазнии в остарялата столица. В него написа: „В отворената полемика с децата ще взе участие и госпожа Радева, в ролята на модератор“. Във въпросния имейл е прикачена формалната покана до шефовете, подписана персонално от президентшата. Педагози показаха възмущението си, че Деси Радева желала децата да се усещат по-свободно, точно по тази причина не позволила нито един преподавател в залата. Посещението на Десислава Радева в остарялата столица е част от самодейността на учреденото от нея съдружие „Живата вода на България“, което работи за опазването на традициите, фолкклора, обичаите и занаятите.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР