Първата дама Десислава Радева се появи на модното събитие на

...
Първата дама Десислава Радева се появи на модното събитие на
Коментари Харесай

Първата дама гледа дефилета на Златна игла 2018

Първата дама Десислава Радева се появи на стилното събитие на годината – раздаването на премиите Златна игла 2018. Тя беше облечена в изчистен черен костюм от сако и панталон и бяла прилепнала блуза, която наблягаше стройната и фигура. Съпругата на президента Румен Радев присъстваше по персонална покана на уредника проф. Любомир Стойков.

Тази година Академията за мода връчи влиятелния приз дизайнер на годината на Иван Донев, а с оценката за дебют се окичи Елена Златева. Модна къща на годината взе KNAPP на Антония Йорданова и Кристина Бъчварова. За пръв път беше дадена премия в категория Булчинска мода, която беше присъдена на Христо Чучев. Дилян Марков взе оценката за най-хубав фотограф, а Марина Младенова – за гримьор.

По традиция спечелилите са номинирани от жури, включващо фешън и начин на живот публицисти, а ръководител е самият проф. Любомир Стойков, написа Монитор. След церемонията всеки от наградените беше подготвил свое особено показване.

Дефилетата гледаха доста от родните звезди, а красивата актриса Саня Борисова даже влезе в ролята на манекен. Фолк-певицата Есил Дюран пък се показа със своя дизайнерска сбирка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР