Първата дама Десислава Радева отговори на днешното изказване на премиера

...
Първата дама Десислава Радева отговори на днешното изказване на премиера
Коментари Харесай

Радева изумена, че Борисов се занимава с нея, предвижда нападки срещу президента

Първата дама Десислава Радева " отговори " на днешното изявление на премиера Бойко Борисов , в което беше упомената.

" Къде е съпротивителната мощ? Първата дама излиза, нахейтва ни и Тома Биков излиза да дава отговор. Обичам ви, само че не е даденост това . Факт е, че Българска социалистическа партия, с тези провалени политици ни приближават. Това, в случай че не ви светне алена лапичка, аз ще си светна синя лампичка " , сподели Борисов.

Това съобщи Борисов по време на Националната предизборна среща на ГЕРБ.

Тези думи дадоха мотив на Радева за коментар във " Facebook ".

Това надминава и най-смелите мечти. Лидерът на ръководещата партия да се занимава със брачната половинка на президента при разкриване на предизборната им акция.

Съзирам породена болежка. На подсъзнателно равнище ;) Не разбирам каква е моята виновност.

" Изпуснати " реплики от вида " Казвам ти, куме - сещай се снахо " ме навеждат на мисълта, че в идната конкуренция ще има най-много нападки против президента, вместо същинско политическо съревнование. Дано бъркам!

Щото другояче се чудя по какъв начин ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност постоянно може още..., написа Радева във " Facebook ".

Припомняме, че не за първи път Първата дама разяснява нападки против себе си, в това число и след случаите с коли на НСО в нейно наличие, които съгласно нея бяха показани в медиите провокативно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР