Първата дама Десислава Радева блесна на концерта за Българската Коледа

...
Първата дама Десислава Радева блесна на концерта за Българската Коледа
Коментари Харесай

Деси Радева се подмлади с 20 години! Съпругата на президента си направи модерна терапия

Първата дама Десислава Радева блесна на концерта за Българската Коледа освен с нова прическа, само че и с лице на 30-годишна, което обаче не било обезобразено от ботокс, а изгладено с новите съвременни вещества, които не опъват бръчките.

След като изкара Ковид и едвам не изгуби живота си от аневризъм през април, брачната половинка на Държавния глава внезапно спря да се появява пред публицисти и жители. За малко тя застана до Радев в нощта на успеха му на президентските избори, когато чества с хоро, подето от Весела Лечева.

Срещата й с изпълнителите на „ Българската коледа " бе първата обществена демонстрация на 52-годишната Радева след преизбирането на президента. Тя не се появи до президента и даките той си слагаше бустерна доза във ВМА на Йордановден, където поздрави лекарите за неуморната им работа по време на корона пандемията.

Със сигурност новото лице на Радева е поради идната гала по започването на втори мандат за мъжа й, която би трябвало да се състои към 20 януари. Очаква се тя да бъде скромна и без непотребна показност освен поради китайската болест, само че и поради бясната инфлация, която съществено тормози ръководещите и президента. Тъй като няма от кого да одобри поста, Радев желал встъпването му в служба за повторно да е оптимално обрано откъм медийна шумотевица и тържественост, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР