Първата част от новите санкции на САЩ спрямо Русия ще

...
Първата част от новите санкции на САЩ спрямо Русия ще
Коментари Харесай

САЩ ще заплатят на Русия за космическо сътрудничество $4,5 млрд

Първата част от новите наказания на Съединени американски щати по отношение на Русия ще стартира да работи на 22 август и ще засегне космонавтиката, авиацията и енергетиката, заяви Държавният департамент на Щатите. На първо място е електрониката с двойно предопределение.

Вашингтон обаче работи прекомерно изборно, с цел да не засегне своите ползи, които са прекомерно огромни и до края на 2020 година Съединени американски щати ще изплатят на съветски компании $4,5 млрд за съдействието в космоса.

Най-известни са течните ракетни мотори РД-180, с чиято помощ НАСА започва ракетоносителите „ Атлас”. Компанията-производител United Launch Alliance заяви, че за 15 година са осъществени 600 старта за изпращане на астронавти, за доставка на орбита на секретни отбранителни системи и значими комерчески товари.

Съединени американски щати и Русия сега извършват 6 взаимни плана, като най-известният е за МКС. По данни на Федералния уебсайт за покупки на Съединени американски щати, за взаимни стартове за космонавти НАСА ще заплати на „ Роскосмос” до края на 2020 година $4,391 милиарда Договорът е възобновен за финален път през юли.

Пак през юли е възобновен до 2020 година договорът на стойност $110 млн с съветската ракетно-космическа корпорация Енергия, експлоатираща галактически кораби от вида „ Союз-ТМА” и „ Прогрес-М” за обслужване на МКС.

Така общата сума нараства до $4,5 милиарда / БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР