Първата братовчедка на Дейв Шапел взриви интернет пространството със свое

...
Първата братовчедка на Дейв Шапел взриви интернет пространството със свое
Коментари Харесай

Братовчедка Му Изрева През Сълзи Преди 2 Мин: Разстреляха Най-Известния Тв Водещ В Офис, Шок Снимки! Ликвидираха

Първата братовчедка на Дейв Шапел взриви интернет пространството със свое изявление, в което твърди, че нейният братовчед е бил погубен и заместен с негов двойник, предава worldtruth.tv

Звучи в действителност налудничаво, само че обстоятелствата са извънредно озадачаващи.

Преди време Дейв изненадващо изчезва от общественото пространство. Няма го близо два месеца, а околните му получават само изсъхнал мейл, в който хитовият комедиант ги осведоми с две фрази, че е решил да замине за Африка и скоро ще се върне. Подобно нещо би било немислимо за Дейв, който бил извънредно непосредствен със фамилията си.

Той в действителност се прибрал, само че съгласно братовчедка му, мъжът, който се представял за Дейв Шапел не е бил нейният родственик!

Тялото му било извънредно променено! Слабичкият фен на радостните цигарки се трансформирал в напомпана фитнес машина:



Погледът му се трансформирал: „ Неговите топли и красиви очи се трансфораха в черни дупки “, разкрива през сълзи братовчедка му.

Новият Дейв почнал да се облича като тежкар и да носи часовници за по 100 хиляди $, а той беше прочут с неуморимото си иронизиране на материалната просвета. Странял с родата си, бил напълно друг човек.



Промяната в излъчването на комика е голяма

В изявлението си братовчедката разкрива, че е наела частен детектив, който наблюдава последните часове на Дейв преди мистериозното изгубване.

Оказва се, че комикът е отишъл на кастинг в офис постройка в Ел Ей и в никакъв случай не е излязъл от там! Офисът бил изпразнен безусловно след дни, сега бил празен. Детективът направил подробен разбор на мястото и открил, че на мокета има останки от почистена кръв – пръски, които подхождат с разстрел в главата!

Жената е сигурна, че братовчед й е бил премахнат поради огромната си уста. Шапел закупи голяма известност с взривяващи разкрития за тайните общества, които управляват Холивуд и международните медии, и тъкмо това довело до убийството му, твърди неговата братовчедка.

Според нашумяла тайна доктрина Шапел не е единствената звезда, която е заместена с двойник. Кукловодите на Холивуд разполагали с технология, разработвана още от злокобния нацист доктор Менгеле, с която посредством генно модифициране да основават двойници на избрани хора.

Разбира се, тези изказвания могат да останат само в тайните теории, само че е реалност, че след изгубването си, хапливият Дейв Шапел промени стила си на 180 градуса. Преди шегите му бяха иронични и със обществена устременост, през днешния ден е следващият комерсиален комедиант по образец. Истината е някъде там./BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР