Първата българска актриса, номинирана за Оскар - Мария Бакалова, посети

...
Първата българска актриса, номинирана за Оскар - Мария Бакалова, посети
Коментари Харесай

Мария Бакалова прие да е световен посланик на българския туризъм

Първата българска актриса, номинирана за " Оскар " - Мария Бакалова, посети министерството на туризма незабавно след завръщането си от кинофестивала в Кан. Тя се срещна със служебния министър Стела Балтова, която ѝ връчи почетния знак " Посланик на дестинация България " и я поздрави за триумфите и високите върхове, които е постигнала за нежната си възраст.

" Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази алегорична роля на дипломат и да прегърнете като своя идея популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България ", обърнала се Балтова къв холивудската звезда.

Мария Бакалова е благодарила и е споделила какъв брой е разчувствана, като приела с отговорност оказаната й чест. Тя е подчертала, че България е прелестна страна и нейните хубости, вкусна храна и антична история би трябвало да се разпространяват.

" За мен е чест и горделивост да се назовавам българка и постоянно съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото потомство да са щастливи и горди, че са българи, тъй като познават историята си и макар, че срещат компликации, това построява характера им ", е декларирала тя и е добавила, че природата и архитектурата ни са извънредно красиви и тя ги преоткрива всякога, когато се завръща вкъщи.

" Трябва да позволим на хората да почувстват България ", декларирала още Бакалова, а служебният министър на туризма е декларирала, че точно младите и съумели българи са нашите посланици по света.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР