Първата асоциация с мобилни приложения винаги са социалните мрежи и

...
Първата асоциация с мобилни приложения винаги са социалните мрежи и
Коментари Харесай

Най-използваните типове мобилни приложения


Първата асоциация с мобилни приложения постоянно са обществените мрежи и чат услугите. Доклад на анализаторската компания Flurry обаче Flurry обаче демонстрира последователно превръщане на тази наклонност, оповестява профилираният блог TechCrunch. Оказва се, че потребителите прекарват по-малко време с тези мобилни приложения по отношение на други.

Докладът демонстрира, че приблизително през 2017 година цялата интензивност с мобилни приложения се е нараснала с 6%. Средно потребителите прекарват по над 5 часа дневно в някакво взаимоотношение със смарт телефоните си.

Темпът на нарастването се забавя, което съгласно анализаторите значи, че потребителите доближават лимита на времето, което могат да отделят за смарт телефоните си. А това значи, че към този момент стартират да приоритизират избрани видове приложения за сметка на други.

В резултат, " начин на живот " приложенията записват 40% спад на времето, което потребителите прекарват с тях. Мобилните игри са вторият огромен губещ с 16% по-малко прекарано време. След това следват приложенията за персонализиране, за снимка и спорт. Всяка от тези категории губи по 8% прекарано време.

Кои са огромните печеливши? Най-голям е растежът на приложенията за мобилно извършване на покупки - 54% повече прекарано време с тях от потребителите. На второ място са приложенията за музика и развлечение с 43% растеж. Те са следвани от приложенията за бизнес и финанси с 33% скок. Практичните приложения за работливост и приложенията за вести и списания записват по 20% растеж за всяка категория.

Според Flurry от ден на ден консуматори се усещат задоволително умерено, с цел да заплащат през мобилно устройство. Платформите за мобилни заплащания като Apple Pay и Samsung Pay също дават по-голяма убеденост и успокоение на потребителите./ vesti.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР