Първанов също е закупил имот в сграда на фирма Артекс

...
Първанов също е закупил имот в сграда на фирма Артекс
Коментари Харесай

Бойко Борисов Най-Накрая Призна С Тежко Сърце: Действително Търся Подходящ Човек, Но

Първанов също е закупил парцел в постройка на компания " Артекс " в столичния жк " Изток ". Жилището е добито на 28 септември 2018 година, а договорката е за апартамент от 149 квадрата и два гаража с обща повърхност към 50 кв. м. Цената на жилището е 616 евро на квадратен метър.

„ Действително диря подобаващ човек, само че фрагментите в енергетиката са много малко. Поели сме ангажимент към миньорите от " Марици " -те, тъй като парите, които се заплащат за излъчванията, са големи “, изясни Борисов. Той уточни, че в идващите години би трябвало да се мисли за силата от въглища.

„ И би трябвало с хората да се приказва, да се мисли какъв брой години можем да плащаме пари, с цел да я добиваме тази сила. Това е тематика, която желая умерено да се направи. Не би трябвало да се приказва за нея с политически окраски, тъй като парите ги плащаме всички “, акцентира министър-председателят.

Борисов съобщи, че във връзка с въглищните централи България не би трябвало да се съпоставя със своите прилежащи страни, тъй като част от тях не са в Европейски Съюз.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР