Първан Симеонов от Галъп интернешънъл прогнозира, че след оставката на

...
Първан Симеонов от Галъп интернешънъл прогнозира, че след оставката на
Коментари Харесай

Първан Симеонов: След оставката на Порожанов ДПС ще поиска нова управленска формула

Първан Симеонов от ”Галъп интернешънъл ” предвижда, че след оставката на Румен Порожанов Движение за права и свободи може да стане по-настойчиво в настояванията за нова управническа формула. Но това надали ще се осъществя, добави той.
" До края на акцията Борисов ще дава благо и драго, с цел да завоюва тези избори. Ще гледа обаче да не повтаря и грешката от 2016 година като заявява, че без значение от резултата, той ще остане министър председател ", съобщи Симеонов пред БНР.

Според него Бойко Борисов този път посегна на министър, който не счита единствено за собствен, а за съсобственост. По думите му следва да се види дали ще има проблем за ГЕРБ след оставката на Румен Порожанов.

" Новото е, че това бе министър, който се свързва с хипотетично топлите връзки сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. ", счита социологът.

Борисов от дълго време е потвърдил, че посредством оставките съумява да тушира напрежението, добави Симеонов. Той означи и обстоятелството, че Българска социалистическа партия най-сетне ясно е декларирала: " Задкулисието ли държи Борисов, че не маха министъра? "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР