Първа точка в дневния ред на заседанието на Съвета за

...
Първа точка в дневния ред на заседанието на Съвета за
Коментари Харесай

СЕМ решава съдбата на директора на БНР

Първа точка в дневния ред на съвещанието на Съвета за електронни медии през днешния ден е процедурата за предварително преустановяване на мандата на генералния шеф на Българското национално радио Светослав Костов, написа novini.bg.

Заседанието е планувано за 14 часа. Решението Съвет за електронни медии да пристъпи към пускане на процедура за предварително преустановяване на мандата на генералния шеф на БНР Светослав Костов беше взето на 9 октомври с гласовете на ръководителя на медийния регулатор София Владимирова и членовете Ивелина Димитрова и Розита Еленова. Тогава с въздържал се гласоподаваха Бетина Жотева и Галина Георгиева.

Съвет за електронни медии даде и 5-дневен период на Светослав Костов да изложи съображенията си. За да бъде преустановен предварително мандатът му през днешния ден, са нужни три от общо петте гласа на членовете на Съвет за електронни медии.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР