Първа среща по подготовката на изборите за народни представители, насрочени

...
Първа среща по подготовката на изборите за народни представители, насрочени
Коментари Харесай

Областният управител на Враца се срещна с кметовете на Борован и Бяла Слатина

Първа среща по подготовката на изборите за народни представители, планувани за 2 октомври, организира през вчерашния ден регионалният шеф на Враца Георги Митов. Той се срещна с кметовете на Борован и Бяла Слатина.
Материално-техническото обезпечаване и идните задължения за организирането на почтен и транспарантен избор на изборите за народни представители, бяха главните акценти в срещата на губернатора на и неговият заместител Милчо Стефанов с кметовете на две общини.
Работата по обучителната акция за машинния избор, обезпечаването на повече обучителни машини за жителите, образованието на членовете на секционните комисии по места, техническото обезпечаване на машините по време на самия избор, бяха всред въпросите, разисквани на срещата.
Георги Митов означи, че от встъпването си в служба главен приоритет в работата му е осъществяване на почтени и транспарантни избори. Губернаторът изрази вяра, че кметовете наблюдават за добросъвестното осъществяване на служебните отговорности на чиновниците си и няма да позволен предизборна пропаганда измежду тях.
В идващите дни предстоят срещи с кметовете и представители на общинските администрации и в останалите общини.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР