Първа реакция на лидера на най-голямата опозиционна партия - ГЕРБ,

...
Първа реакция на лидера на най-голямата опозиционна партия - ГЕРБ,
Коментари Харесай

Борисов: За 6 месеца счупиха държавата, дълговете са на тавана


Първа реакция на водача на най-голямата опозиционна партия - ГЕРБ, откакто стана ясно, че Българска социалистическа партия връща мандата.

В Димитровград Бойко Борисов разгласи, че няма по какъв начин да се разисква управническа стратегия, препоръчана от Корнелия Нинова, тъй като тя два пъти се е проваляла на избори.



" Жалко е, че за шест месеца счупиха страната, сринаха всичко и искащи да ръководят няма. Вече решение няма. Дълговете са на тавана. На служебното държавно управление най-малко 5 милиарда ще му трябват до края на годината. Тези провалиха всичко – гориво, ток ", сподели още Борисов.

В бъдещо ръководство ГЕРБ биха си партнирали с " който класират хората ", съобщи Борисов.

" Ние с Българска социалистическа партия не можем, тъй като имаме решение на конгреса. С Движение за права и свободи сме споделили, че няма да управляваме. Тогава, който обича страната, би трябвало да направи по този начин, че да осигурим непоклатимост ", сподели още някогашният министър председател.

Бойко Борисов не изключи опцията да работи и с " Продължаваме промяната ", както и с всеки, който " съблюдава девиза на Народното събрание ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР