Първа помощ на пребития младеж е оказана в болница Иван

...
Първа помощ на пребития младеж е оказана в болница Иван
Коментари Харесай

Нова Серия От Брутални Кървави Побои Пред Дискотеки В България!

Първа помощ на пребития юноша е оказана в болница „ Иван Скендеров “ – Гоце Делчев, където е обработена раната на главата му и са сложени шевове.

След лекарския обзор и стабилизиране на положението му е превозен през вчерашния ден сутринта с кола за спешна помощ за болничното заведение в Благоевград. Свикан е екип от ортопед и хирург за съвещания.

„ Пострадалият е с фрактура на глезена, следва оперативно лекуване, остава под интензивно лекарско наблюдаване в МБАЛ – Благоевград ”, сподели началникът на ортопедия доктор Папочиев.

„ При направените проучвания е открито, че пациентът е с мозъчно разтърсване, изработен е скенер и е настанен в травматология ”, разясни дежурният хирург доктор Соколов.

Неотлъчно до младежа са неговите близки, които отхвърлиха коментар с претекст, че чакат чиновниците на реда да си свършват работа, и тогава ще дават изказване. Образувано е досъдебно произвеждане по случая.

Още един потърпевш юноша, посетител в Благоевград, е с мозъчно разтърсване, признат е за лекуване в хирургия след сборичкване на разсъмване към 06.00 часа. 24-годишният М. Митев, който живее в София, завчера бил на ваучър с другари в Благоевград, написа Факти.бг.

При излизане от дискотека зародил скандал с друга компания и гостенинът е ударен с бутилка по главата. След нападението той за малко изгубил схващане, признат е в незабавно поделение комплициран. След проучванията и лекарския обзор е настанен в хирургично поделение. „

Пациентът е съответен, остава за лекуване за преодоляване на получената травма на главата ”, заяви доктор Соколов.

Пострадалият юноша разясни, че сбиването е станало пред дискотеката, той отхвърли да разяснява детайлности. Обстоятелствата, довели до двата случая, се обясняват от чиновници на реда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР