Първа подгласничка на победителката в модния маратон за най-красиви български

...
Първа подгласничка на победителката в модния маратон за най-красиви български
Коментари Харесай

Водна грация от „Черно море” със сребро в моден маратон

Първа подгласничка на победителката в стилния маратон за най-красиви български плувци, който се организира в София, стана състезателката на ПСК „ Черно море ” Павлина Тодорова.

Ослепителната варненка, за чиято красота и божествени пропорции, могат да завиждат одобрени топмодели от корици на списания, събра впечатляващ точков актив по време на вота – 897 т. Треньор на слънчевата черноморка с ангелска усмивка и обаятелна визия е Никола Петров.
Носителка на купата Мис BGswim.com е Никол Кошаджийска, която е състезателка на пловдивския Младост′91.

Няма да е по никакъв начин пресилено, в случай че варненският клуб, в който тренира Павлина, се съпостави с огърлица от блестящи диаманти. Защото очарованието, което излъчват водните грации, трениращи там, е в рекордно огромни размери. Като се стартира от най-малката възраст при децата, та чак до.... дамите.
Победителите в оспорвания модерно маратон бяха избрани с гласовете на почитатели на плувния спорт в няколко стадия. В състезанието участваха единствено картотекирани състезатели в БФПС и родени през и/или преди 2001 година

Бляскавата гала по награждаването се организира в хотел „ Маринела ”, където по същото време бе маркиран първия рожден ден на най-четеното спортно списание у нас - „ Спринт ”.

Носител на купата при мощния пол е Цанко Цанков - нееднократен медалист от държавни шампионати.
Пети при мъжете с актив от 125 т. се класира най-бързият българин във водата Александър Николов, който се състезава за ПСК „ Черно море ”. /ПСК Черно море
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР