Първа по капризи се оказа Нора Недкова. Мис Плеймейт, която

...
Първа по капризи се оказа Нора Недкова. Мис Плеймейт, която
Коментари Харесай

На Брадърите Вече Им Избиха Бурмите! Стефчо И Калугин Се Хванаха За Гушите! Вижте Видео!

Първа по прищявки се оказа Нора Недкова. Мис Плеймейт, която просто „ блестеше “ с разсъдък през вчерашния ден, се оказа и най-капризна в Къщата. На миската не й харесваше осветлението, липсваха й куфари, по-късно се оплака, че леглото не й е комфортно — с две думи напряко събра рекорден брой черни точки.

Междувременно Кулагин потегли да разисква стила и куфарите на всички участници, като на всеки сподели по няколко думи. Накрая от превземките му на някои им писна и си го признаха, написа разкрития. Стефан на Гала напряко възпламени от раз, демонстрирайки, че по никакъв начин не му минават сходни осъществявания и го захапа. В отговор и Кулагин се заяде, само че за благополучие до конфликти не се стигна. Със сигурност обаче двамата ще кръстосат шпаги и по-късно.

Междувременно на Нора и Кулагин им се наложи да вземат решение кого да лишат от куфарите, кого да оставят на пасирана храна, кого да изпратят да спи на двора и кого да накарат да се къпе със студена вода.

Зрителите с интерес следят и отношението на плеймейтката към конкуренцията. А тя се оказа в действителност сериозна. Нора надалеч не е най-красивата жена в Къщата. Прекрасната Розмари, Диона и Яна на Петко са единствено част от дамите, които я надминават по хубост. Очевидно хубавицата има сериозен проблем освен с капризите, само че и с конкуренцията.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР