Първа новината научи майката на Василена, която изрази мнение, че

...
Първа новината научи майката на Василена, която изрази мнение, че
Коментари Харесай

Майката На Никифор От Женените Изуми Всичко Живо Със Своите Думи За Василена!

Първа новината научи майката на Василена, която изрази мнение, че раздялата на щерка й с Никифор е пристигнала тъкмо в точния момент, вместо да „ изтезават душите си дружно “. На сватбата на щерка си обаче родителката на Василена беше на напълно друго мнение и даже се разплака, че не е възпитала щерка си както би трябвало. Сега мнението й за обстановката се оказа радикално друго. Според нея Веасилена към този момент е „ уталожен човек “ и „ знае какво желае от живота “, а това не е Никифор.

Втора за развода научи майката на Никифор, която съумя да остави Василена без думи. Собственичката на онлайн магазин, който към този момент не съществува, едвам измънка няколко довода, с цел да се опита да се отбрани.

За разлика от нея свекърва й не й остана длъжна. Тя не призна нито дума от казаното от Василена за истина. И макар че Никифор се опита да потуши зараждащото се напрежение сред брачната половинка си и майка си, не съумя.

Майка му упрекна напълно Василена за разпада на брака й с Никифор. Според нея синът й не е имал никакъв късмет да покаже какъв е. „ Отношение… Въобще. През цялата женитба ти беше самичък. Не те поддържа, не беше до теб! Василена, ти не го познаваш, само че не направи никакви усилия… нещо малко да направиш, с цел да го опознаеш “, показа мнението си майката на Никифор.

Майката на Никофор от „ Женени от пръв взор “ остави Василена без думи сн. Facebook

Пред камерите тя не пропусна да изкаже и отрицателното си мнение за Василена. „ Тя като цветарка по всички страни ходеше и изобщо не беше до него на сватбата “, сподели възмутената майка за снаха си. „ Аз в действителност не знам какво търси тя. Не се познават, а тя го пита: „ Имаш ли кола? “. За мен това момиче си гони ползите. Това не е любовта. Но това си е нейно право. Да прави с нейния живот каквото желае “, добави още ядосаната майка на младоженеца.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР