Първа награда в професионално направление „Театрално и филмово изкуство“ за

...
Първа награда в професионално направление „Театрално и филмово изкуство“ за
Коментари Харесай

НАТФИЗ получи престижно отличие

Първа премия в професионално направление „ Театрално и кино изкуство “ за НАТФИЗ от премиите за „ Най-добрите университети в България “ на вестник „ 24 часа “!
25 български университета бяха отличени на третото издание на премиите за българските висши учебни заведения, които вестник „ 24 часа “ раздаде на специфична гала на 12-ти януари. Наградите се дефинират съгласно класирането на университетите в рейтинговата система за 2018 година, в която бяха включени 51 висши учебни заведения.
Официална гала в НДК събра университетския хайлайф на страната, министри, кметове и представители на бизнеса.
Голямата премия на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ бе връчена първа от министъра на образованието Красимир Вълчев.
Ректорът на НАТФИЗ одобри оценката от шефа на Народен спектакъл „ Иван Вазов “ господин Мариус Донкин. Проф. доктор Станислав Семерджиев се възползва от мотива, с цел да насочи признателност към министър Вълчев за систематичните старания и работа в поддръжка на българското обучение. Изрази и признателност към кмета на София, госпожа Йорданка Фандъкова, за грижата към софийските университети. Церемонията се оказа подобаващ мотив проф. Семерджиев да заяви, че НАТФИЗ е определен от четири международни асоциации да бъде хазаин на Световния конгрес на всички учебни заведения по изкуствата през май идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР