Първа на сцената излезе народната ни певица Ивелина Колева. Сестрата

...
Първа на сцената излезе народната ни певица Ивелина Колева. Сестрата
Коментари Харесай

Меди и Ивелина Колева запяха „Йовано, Йованке“ за болни дечица

Първа на сцената излезе националната ни певица Ивелина Колева. Сестрата на Преслава зарадва публиката с обичани фолклорни части, а на финала на концерта сътрудника й Меди я извика още веднъж на сцената и двамата запяха акапелно „ Йовано, Йованке “. Гласовете им ехтяха в цялостен Ловеч, а публиката ги възнагради с нестихващи аплодисменти.

Самият Меди не скри вълнението си, защото за пръв път излезе на концертна сцена и се раздаде до дъно на сцената. На всичките му песни обаче публиката не му даде да пее самичък и безусловно скандираха всеки текст на звездата. Последната му ария „ Дивана “ единствено за 4 дни събра милион гледания в You Tube, а в публиката в Ловеч към този момент я знаеше на изуст. Финалът бе непокътнат за Гери Никол, която също зарадва публиката с обичани шлагери. Накрая всички излязоха на сцената и се прегърнаха в името на положителната идея.

На концерта се изявиха още Мартина Иванова, Кали, Галин и Лидия.

Ники е на 8 год., с диагноза сарком на Юинг (злокачествен израстък на меките тъкани). След направено изследване за профилирани клиники за трансплантации, фамилията се стопира на такава в гр.Любляна, Словения. За задачата до 21 август би трябвало да се събере непостижимата за фамилията на Ники сума от 180 000 евро или 360 000 лв..

Кольо Тонков е 19-годишно момче. Завършва Природо-математическата гимназия. През 2014 година отпътува за София, където приключва междинното си обучение в Американския лицей. В края на месец май 2019 година Кольо претърпява злополука край град Ловеч. Оттогава положението на момчето е сериозно и сега фамилията му се нуждае от средства за лекуване.

От 10.06.2017 година Теодор Цолов (Тото) е в будна кома след случай в басейн. От 01.02.2020 година, се постанова да направи курс на рехабилитация в Полша, за което са нужни още 4500 лв..



Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР