Първа копка на новия етап от строителството на магистрала Хемус.

...
Първа копка на новия етап от строителството на магистрала Хемус.
Коментари Харесай

Направиха първа копка на нов участък от АМ Хемус

Първа копка на новия стадий от строителството на автомагистрала " Хемус ". Участъкът ще свърже Боаза и пътя Русе-Велико Търново. Премиерът Бойко Борисов ревизира и напредъка по построяването на 10-километровата права от Ябланица до Боаза.

Вижте и още в директното включване на Николай Минков.

Премиерът остана удовлетворен от инспектираната права сред Ябланица и Боаза. Според него строителството в този сектор е готово на 78%. До 15 май ще бъде положено циментовото покритие, а след 15 май ще стартира полагането на три пласта асфалт. Амбицията е през септември този сектор от " Хемус " да бъде пуснат предварително.
Бойко Борисов, министър-председател: До края на 2022 година мисля, че ще подминем Плевен. Убеден съм, че за 2 години ще се оправят и от Белокопитово-Търговище, през това време вършим инженерните планове, с цел да вържем Търговище до там, където след Плевен ще излезем. Финансовият министър е обезпечил заплащанията. Аз съм уверен, че с построяването на " Хемус " Брутният вътрешен продукт на страната ще се вдигне най-малко 10-20%. Това мога да се обзаложа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР