Първа копка на нов търговски център в Благоевград направиха днес

...
Първа копка на нов търговски център в Благоевград направиха днес
Коментари Харесай

„Технополис” изгражда нов търговски център в Благоевград

Първа копка на нов търговски център в Благоевград направиха през днешния ден кметът на общината доктор Атанас Камбитов и ръководителят на Съвета на шефовете на " Видеолукс холдинг " Тодор Белчев. Преди това бе отслужен водосвет.    

Инвеститор в плана и притежател на терена е веригата за бяла, черна и офис техника „ Технополис “. В новия търговски център ще бъдат ситуирани магазин за дамскa, мъжка и детска мода " LC Waikiki " и магазин за обзавеждане и украса на дома " JYSK ". Като наематели в новия обект, и двете интернационалните вериги ще стъпят за първи път в Благоевград.

Търговският център ще се намира до хипермаркет „ Технополис “–Благоевград на ул. " Св. Димитър Солунски “ № 5. Мястото е комфортно и отзивчиво, в непосредствена непосредственост до центъра на града, като се обособява огромна комерсиална зона с многообразие от магазини за дома, фамилията и свободното време.
    
Очаква се новият търговски център в Благоевград да посрещне първите си клиенти през есента на тази година. Предвиден е безвъзмезден паркинг за посетителите, обвързван с този на хипермаркет „ Технополис “.

За основен реализатор на плана е определена компания Автострой ООД.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР