Първа инвестиционна банка представи новия си благотворителен календар за 2020

...
Първа инвестиционна банка представи новия си благотворителен календар за 2020
Коментари Харесай

Fibank с календар в подкрепа на спорта и бездомните животни

Първа капиталова банка показа новия си благотворителен календар за 2020 година, с който ще набира средства в поддръжка на Българската федерация по художествена гимнастика и неправителствената организация Animal rescue, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От страниците на календара греят лицата на златните ни девойки по художествена гимнастика, които са гушнали бездомно куче или котка от приюта на неправителствената организация. Маркетинг шефът Илона Станева изясни, че от през днешния ден календарът може да се закупи от всеки банков офис на Fibank и той е на цена от 10 лева

„ В края на дарителската акция, при започване на февруари, Fibank ще удвои събраната сума. И двете организации ще получат равни дялове от събраната сума – от дарителската акция и от удвоената сума от банката “, съобщи тя и акцентира, че благотворителният календар не е просто календар, а неповторимо произведение на изкуството. Станева съобщи, че те са банката, която поддържа най-вече спорта. Тя уточни, че подобен календар се отпечатва от 2012 година като през годините са подкрепяли разнообразни спортни федерации, а през една от годините той е набирал средства за Съюза на артистите.

„ Ние осъществяваме сред 70 и 90% от отпечатаните календари. От тези за 2020 година са отпечатани 2000 броя “, посочи още маркетинг шефът. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели пред БГНЕС, че е възхитена от продукта, който се е получил.

„ Това е трета поредна самодейност на Fibank, в която участваме. Освен това, че ни поддържат, те вършат едни доста забавни, красиви и стилни начинания, които са много ексцентрични в наша поддръжка и имат доста мощен обществен резултат. Нашите девойки, с изключение на спортистки от международна големина са девойки, които доста съществено вземат участие в обществения живот на България и са един добър образец за подрастващите и цялото общество. Тази година календарът е неповторим и няма нищо по-красиво като тематика от това да оказваме помощ и да обичаме. Календарът с животните е извънредно попадение и точна концепция. Няма по-добър облик от този на нашите диаманти и златните ни девойки “, сподели Раева.

По думите й изминаващата 2019 година е била доста сполучлива и то най-много с това, че са съумели да завоюват две квоти, които не са имали за последните две олимпиади. Тя изрази и удовлетворение от приемствеността, която се е получила сред някогашните гимнастички и актуалните. Раева добави още, че чака 2020 година също да е сполучлива и да се показват почтено на идната олимпиада и надпревари. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР