Първа инвестиционна банка (Fibank) представи поредния си социален проект –

...
Първа инвестиционна банка (Fibank) представи поредния си социален проект –
Коментари Харесай

Fibank подпомага художествената гимнастика и изоставени животни с новия си календар

Първа капиталова банка (Fibank) показа следващия си обществен план – благотворителния календар за 2020 година. Той още веднъж е декориран с фотографиите на девойките от националния тим по художествена гимнастика, които театралничат, прегърнали изоставени животни от приюта Animal Rescue Sofia.

Календарът е създаден напълно с благотворителна цел, а средствата, събрани от неговото разпространяване, ще бъдат предоставени за развиването на художествената гимнастика в България и за подпомагането на приюта.

И тази година портретите на "Златните девойки " са дело на фотографа Петър Пешев. Благотворителната акция към този момент се е трансформирала в традиция, а всяка година банката създава и продуцира календари, подчинени на разнообразни дела. Настоящата концепция на фотосите в календара е да изведе девойките от залата за тренировки и да сложи пред тях предизвикването да застанат пред обектива с непредсказуемите животни.

От 12 декември календарът се предлага в цялата клонова и офисна мрежа на Fibank в страната. Цената му е 10 лв., а всеки закупил го, получава особено удостоверение за подаяние от Българската федерация по художествена гимнастика. В края на месец януари следващата година или след изчерпването на продадените календари, банката ще удвои събраната сума.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР