Първа глоба от 10 лева е наложена от контрольорите на

...
Първа глоба от 10 лева е наложена от контрольорите на
Коментари Харесай

Жена нахрани котараците до блока и олекна с 10 лева

Първа санкция от 10 лв. е наложена от контрольорите на общинското дружество " Чистота " на жена, която хранела улични котки. Дамата би трябвало да заплати глобата в общината за това, че нарушава наредбата, която не разрешава да се хвърля храна на животните и да се замърсяват междублоковите пространства. Храненето на котки се позволява единствено на зоодоброволци, които имат уверение, издадено от община Пловдив, изясни шефът на " Чистота " Иван Стоянов.

Той добави, че съгласно наредбата храненето на котки може да става единствено на несъмнено място и в часове, посочени от администрацията, а по-късно наложително се почиства. Според приблизителните данни на съдружие " 4 лапи " в Пловдив има близо 10 000 улични котки. Разнасят бълхи и не се обезпаразитяват, означи шефът на " Чистота ".

" Наказателният отряд " е основан в предприятието преди два месеца и за контрольори са подготвени близо 50 чиновници. Глоба е отнесла през вчерашния ден и компания, чиито служащи са изхвърлили строителни боклуци до контейнера за битова боклук.

Осем места за строителен боклук ще употребяват в Пловдив жители. Те ще бъдат оповестени през днешния ден. Целта е по време на ремонтите хората да не изнасят потрошени плочки, цимент и бои в контейнерите за боклук, а да ги карат на избраните за това места, изясни шефът на " Чистота ". Фирмите са длъжни да наемат контейнери, които се назовават " лодка ".
тагове санкция котки блок Оперативна програма " Чистота "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР