Първа българска премиера за 2020 - 18 процента сиво. Филмът

...
Първа българска премиера за 2020 - 18 процента сиво. Филмът
Коментари Харесай

Първа българска премиера за 2020г. - 18 процента сиво

Първа българска премиера за 2020 - " 18 % сиво ". Филмът на братя Чучкови е основан по едноименния разказ на Захари Карабашлиев. Копродукцията на пет страни има поддръжката на Българска национална телевизия. Звездите на родното кино към този момент се събират.

София

В пет зали по едно и също време звездните посетители стават съпричастни на новия български филм " 18 % сиво ". Високо подвигнаха летвата режисьорът Виктор Чучков и продуцентът Борислав Чучков с тази история за смяната в връзките, във връзките, с миграцията на тяло и душа с изменена Европа.

Силен европейски каст има филмът. Главните функции са поверени на Рушен Видинлиев и Доля Гавански, които са свързани с България, само че познават и международната сцена и екран. Партнират им доста артисти от Австрия, Белгия, Германия, включва се и австрийска сценаристка за създаване на облиците.

Един филм, който ще ни даде европейско самочувствие, само че и ще се припознаем в него.

А ето какво сподели минути преди премиерата режисьорът Виктор Чучков.
Виктор Чучков-син, режисьор: Мисля, че доста европейски фенове ще се припознаят в тази история, тъй като тя е една пътуваща история през няколко страни в Европа, само че споделям, че е разказана посредством български герои и български артисти.
Очаквайте кино лентата от петък в кината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР