„Първа Атомна“/Козлодуй/ загуби и четвъртото си гостуване от началото на

...
„Първа Атомна“/Козлодуй/ загуби и четвъртото си гостуване от началото на
Коментари Харесай

Първа атомна/Козлодуй/ загуби с 0:1 гостуването си в Полски Тръмбеш

„ Първа Атомна “/Козлодуй/ загуби и четвъртото си посещение от началото на новия сезон в Северозападната трета лига. Те позволиха загуба с 0:1 при визитата си на „ Янтра “ /Полски Тръмбеш/ от седмия кръг на шампионата.
В 30-та минута състезател на „ Янтра “ удари футболист от гостите в лицето при спряна игра, това остана неусетно от основният осъждам Никола Петров. Домакините поведоха в 41-та минута на дуела. При осъществяване на корнер Калчев съумя да засече с глава топката и даде задатък на своят отбор за 1:0.
През вторите 45 минути на терена „ Първа Атомна “ натика домакините в тяхната половина, само че по този начин не стигна най-малко до равнене на резултата и позволиха ново проваляне като посетител в шампионата, след загубите от „ Бдин “/Видин/, „ Вихър “ /Славяново/ и „ Ком “ /Берковица/.
Старши треньорът на „ Първа Атомна “ Николай Нинов остана извънредно отчаян от представянето на тима, който демонстрира две корено разнообразни лица като хазаин и посетител. Съставът от Козлодуй заема девета позиция във времето класиране на Северозападната трета лига с актив от 9 точки.
Водач на групата продължава да е състава на „ Бдин “ /Видин/ с 16 точки. Ето по какъв начин приключиха и останалите срещи от седмия кръг на Северозападната трета лига.

„ Спартак “ /Плевен/ – „ Ком “ /Берковица/ 1:1
„ Локомотив “ /Дряново/ – „ Вихър “ /Славяново/ 0:1
„ Партизан “ /Червен бряг/ – „ Бдин “ /Видин/ 1:1
„ Ботев “ /Луковит/ – „ Локомотив “ /Мездра/ 0:1
„ Севлиево “ – „ Академик “ /Свищов/ 2:0
„ Левски “ /Левски/ – „ Трявна “ 0:1
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР