Партньорство с Microsoft ще опрости в пъти процеса на интеграцияVMware

...
Партньорство с Microsoft ще опрости в пъти процеса на интеграцияVMware
Коментари Харесай

VMware ще работи пълноценно в Azure

Партньорство с Microsoft ще опрости в пъти процеса на интеграция

VMware и Microsoft създават взаимно програмен продукт, който ще улесни корпоративните консуматори при преноса на приложения на база VMware в облака Azure (източник: Microsoft)

Дългоочакваното партньорство сред Microsoft и VMware скоро ще стане факт. Софтуерът за виртуализация на VMware ще работи пълноценно в облачната инфраструктура на Microsoft Azure, съгласно изявления в профилирани медии.

Двете компании са съперници на пазара за услуги, които оказват помощ на клиентите да ръководят частни центрове за данни в процеса на миграция на критично-важни работни процеси в облака.

Клиентите обаче се натъкват на проблеми при потребление на средствата за виртуализация на VMware в облака Azure. Това постанова търсене на комплицирани способи за интеграция на артикули.

Проблемът е сериозен, защото лимитира опциите на клиентите на VMware, доста от които желаят да се възползват от преимуществата на облачната инфраструктура за стартиране на приложения. Скоро тази обстановка може да се промени.

Според обява на The Information, сега VMware и Microsoft преглеждат партньорска договорка, сходна на тази, която през 2016 година подписаха VMware и Amazon – резултатът от нея е взаимна услуга „ VMware Cloud on AWS “, която разрешава на фирмите, ползващи програмен продукт на VMware, елементарно да го пускат в инфраструктурата на AWS и да се възползват от облачните услуги на Amazon.
още по тематиката
Твърди се, че VMware и Microsoft създават взаимно програмен продукт, който ще улесни корпоративните консуматори при преноса на приложения на база VMware в облака Azure.

Макар че виртуалните сървъри на VMware могат да се пускат в Azure, настройката им изисква сериозна техническа работа. Тясното съдействие сред Microsoft и VMware ще опрости в пъти процеса на интеграция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР