Партньорката на Емрах го напуска Танцьорката Веселина Данева не може

...
Партньорката на Емрах го напуска Танцьорката Веселина Данева не може
Коментари Харесай

Голям скандал в Денсинг старс

Партньорката на Емрах го напуща

Танцьорката Веселина Данева не може повече да понася своеволията на сина на Тони Стораро. Хулиганът Емрах по този начин я подлуди при снощния епизод на танцувалното шоу, че тя желае да напуща риалити формата. Препъни камъкът се оказа целувката, която своенравния артист й лепна на дансинга, без нейното единодушие.

Наглостта му накара Веселина изрично да съобщи, че няма да взе участие повече. Още по време на подготовките на буйното танго Емрах Стораро съобщи, че има предпочитание да награби партньорката си и мъчно се въздържа. „ Танцуващите набират пристрастеност и гняв, приближават се и се раздалечават. Винаги са на косъм да се целунат, само че това в никакъв случай не се случва “, обясняваше преди този момент „ същността “ на буйното танго Веселина.

Само че Емрах реши да наруши модела и въпреки всичко целуна партньорката си. На всички фенове стана ясно, че момичето освен се изненада, само че постъпката на артиста й бе много неприятна. Тя се въздържа, сподели професионализъм, само че зад кулисите се разплакала и декларирала изрично, че се маха. „ Емрах си е подобен, няма никакво почитание към дамите! Не зачита персоналното им пространство. Тяхното „ не “ за него е „ да “. Колкото по се дърпат, толкоз става по-нагъл и нападателен “, разкриват негови приятели.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР