Партньорите в управлението - ГЕРБ и Обединени патриоти, ще обсъдят

...
Партньорите в управлението - ГЕРБ и Обединени патриоти, ще обсъдят
Коментари Харесай

Коалиционният съвет обсъжда размера на партийните субсидии

Партньорите в ръководството - ГЕРБ и Обединени патриоти, ще обсъдят през днешния ден размера на партийната дотация на съдружен съвет. Правителството предложи понижение на парите за партиите от сегашните 11 на 1 лев за извоюван глас. Коалиционният съвет се събира, откакто предходната седмица Народното събрание отсрочи гласуването на измененията в Закона за държавния бюджет.

Патриотичните обединения поддържаха на първо четене в Народното събрание държавното решение за 1 лева държавна дотация, само че желаеха прецизиране на текстовете преди окончателното гласоподаване. За свикването на незабавния Коалиционен съвет настоя водачът на НФСБ Валери Симеонов.

" Под страст се разисква този въпрос. Той е доста значим, тъй като той може да докара до ликвидирането на многопартийната народна власт в България. Първо ще се водят договаряния с ГЕРБ, по-късно с всички останали, ще потърсим някакво рационално решение, тъй като подобен тип решение на Народно събрание не е потребно като цяло за обществото ".

Волен Сидеров от " Атака " изиска партиите да вършат безвъзмездни медийни акции, а в последния работен ден на отминалата седмица и от Брюксел министър председателят Борисов сподели:
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР