Партньори в кампанията са Регионална здравна инспекция, Сдружение "Доза обич",

...
Партньори в кампанията са Регионална здравна инспекция, Сдружение "Доза обич",
Коментари Харесай

Ето къде може проверите своя ХИВ статус днес


Партньори в акцията са Регионална здравна ревизия, Сдружение "Доза любов ", Фондация "Областен ромски съюз ", Общински юношески клуб "J.J.Cool A ", Община Бургас, Дружество на българския публицист, бургаски учебни заведения.
Общинската анти-СПИН акция напълно се поддържа от Община Бургас и Местния публичен комитет по СПИН.

Ето програмата на днешните събития:


от 09:00 - 16:00 часа

- Предоставяне на услуги по непринудено и анонимно консултиране и проучване на ХИВ/СПИН с бърз тест във вирусологичната лаборатория и в КАБКИС на Регионална здравна ревизия, намиращ се на ул. "Александровска " №120.

- Екипи от доброволци на Общински юношески клуб "J.J.Cool A ", Община Бургас и Сдружение "Доза любов " ще раздават здравно-информационни материали, защитни средства, ще стимулират жителите да ревизират настоящия си ХИВ статус и ще раздават валентинки с послания.

от 12:30 - 13:30 часа

- Паралелно ще се раздават здравно-информационни материали, защитни средства и червени лентички от екипи обучители на връстници на техните съученици и учители по бургаските учебни заведения.

от 18:00 ч. в Дома на писателя, гр. Бургас
- Награждаване на младежи на възраст от 18 до 35 год., взели участие в конкурс за разкази на любовна тема. Конкурсът се организира с поддръжката на Дружество на българския публицист - Бургас
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР