Партизан спечели с 2:1 срещу Локомотив (Мездра) в Червен бряг.

...
Партизан спечели с 2:1 срещу Локомотив (Мездра) в Червен бряг.
Коментари Харесай

Партизан излъга Локо

Партизан завоюва с 2:1 против Локомотив (Мездра) в Червен бряг. Двубоят е от 34-ия финален за сезона кръг на Северозападна Трета лига. Домакините започнаха по-добре. Георги Петков пропусна да открие резултата в 5-ата минута. „ Железничарите “ разчитаха на контраатаки. При една от тях, топката се удари в ръката на Галин Великов и Николай Ганчев осъществя дузпата – 0:1.
 Партизан ще лекува отчаяние с победа над Локо (Мездра) Партизан ще лекува отчаяние с победа над Локо (Мездра)
Червенобрежкият отбор реагира мигновено. Резултатът от подема им пристигна в 35-ата минута. Тогава Радослав Батов центрира, Васил Асенов, Милен Тонев възвърне равенството с шут от границата на наказателното поле. В оставащото време до почивката Антонио Йорданов не съумя да надиграе Веселин Ганчев, а Пламен Венелинов не уцели вратата. Втората част беше равностойна.
 Локо (Мездра) не потегля за Червен бряг като жертван Локо (Мездра) не потегля за Червен бряг като жертван
В 51-ата минута Калоян Тодоров шутира, топката рикошира и Дилян Димитров от близко донесе успеха за Партизан. Локомотивци разчитаха на статични положения. При едно от тях пропуснаха да изравнят. Веселин Ганчев избави удар и на Михаил Иванов. Димитър Димитров,к влезнал като запаса за отбора от Червен бряг пък преодоля двама, само че не уцели вратата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР