Партизан се наложи с 3:1 в Червен бряг над едноименния

...
Партизан се наложи с 3:1 в Червен бряг над едноименния
Коментари Харесай

Партизан удари Павликени

Партизан се наложи с 3:1 в Червен бряг над едноименния отбор на Павликени. Двубоят от третия кръг на Северозападната Трета лига. Получи се здрава и равностойна борба. Първата заплаха беше пред вратата на домакините, само че Станислав Антонов мазета топката след удар с глава. 
 Жесток конфликт чака Павликени в Червен бряг Жесток конфликт чака Павликени в Червен бряг
Отговорът беше изстрел на сантиметри от гредата на Дилян Димитров. После Милен Тонев шутира два пъти, само че вратаря се намеси, а другия случай кълбото мина от външната страна на гредата. Стефан Иванов от близко също не уцели рамката на червенобрежката врата. Секунди преди почивката Тонев откри резултата от фаул. Той удвои малко след началото на втората част откакто беше изведен на добра позиция от Христо Димов. Гостите мигновено върнаха интригата с неспасяем шут от границата на наказателното пол на Христо Марков.

 След това головите благоприятни условия бяха пред вратата на Павликени. Христо Димов и на два пъти Петьо Славчев обаче не съумяха. Всичко завърши в 90-ата минута, когато Михаил Милчев потегли с топката от център на терена, преодоля двама и с удар от границата на наказателното поле оформи окончателното 3:1.  
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР