Партизан направи огромна крачка към груповата фаза на Лигата на

...
Партизан направи огромна крачка към груповата фаза на Лигата на
Коментари Харесай

Кошмарът на Левски си намери майстора в Белград

Партизан направи голяма крачка към груповата фаза на Лигата на конференциите, откакто разгроми с 4:1 Хамрун Спартанс. Малтийците, които сътвориха сензация против Левски преди седмица и отстраниха "сините " с дузпи, този път бяха безпомощни. Партизан реши всичко до почивката, когато водеше с 3:0. Четвъртото попадение за "гробарите " пък беше дело на някогашния халф на Черно море Патрик Андраде.

Сръбският гранд не си разреши никакво подценяване и се постара да си улесни задачата с ранен гол. В 15-ата минута Куинси Мениг изведе Рикардо Гомеш зад отбраната, той финтира вратаря Хенри Бонело и прати топката в мрежата. В средата на първата част капитанът на Партизан Слободан Урошевич беше изтърван от отбраната на Хамрун Спартанс и повиши на 2:0.

В 33-ата минута след корнер в интерес на гостите се стигна до контра на Партизан и нов гол във вратата на Бонело. Патрик Андраде се откъсна и подаде на Фусени Диабате, а за него остана най-лесното.

След почивката малтийците съумяха да понижат с помощта на Матю Гийомие. Халфът се разписа с глава след груба неточност на отбраната на Партизан.

"Черно-белите " още веднъж се настаниха в противниковата половина и си осигуриха успокоение за реванша с четвърти гол. Той падна в 77-ата минута, когато Патрик Андраде направи двойно подаване с Рикардо Гомеш и с левия крайник прати топката във вратата на Хамрун Спартанс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР