Партийното ръководство на ГЕРБ продължава с усилията да мобилизира и

...
Партийното ръководство на ГЕРБ продължава с усилията да мобилизира и
Коментари Харесай

ГЕРБ стяга местните структури в подкрепа на правителството

Партийното управление на ГЕРБ продължава с напъните да активизира и консолидира локалните организации на партията в поддръжка на държавното управление на Бойко Борисов. Най-отчетливи в това отношение са систематичните обиколки на административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов из страната.

След като посети по-проблемните партийни структури – Видин, Плевен, Благоевград, Паунов се отби на 21 юли в Разложко. На среща с общинското управление и актива той е спуснал версията на партийния връх за политическата обстановка. „ Срещу ГЕРБ е основан Отечествен фронт с огромен финансов запас, който се пробва да дестабилизира страната. А тази дестабилизация работи напълно в полза на един дезертьор в Дубай ”, декларирал е административният секретар, представен от пресцентъра на ГЕРБ.

Паунов е приказвал и за протестиращите – че се надява да „ формулират ясни и съответни претенции към властта ” и да влязат в разговор с ръководещите. „ Трябва да имаме очи и за хубавите неща. България бе призната в чакалнята на еврозоната и в Банковия съюз. А през днешния ден от Брюксел министър председателят Борисов заяви новината, че страната ни ще получи 29 милиарда евро от Европейски Съюз до 2027 година Тези два триумфа са показателни за доверието, което Европа има в България и персонално в премиера Борисов ”, въодушевил се е административният секратар на ГЕРБ.

Местните партийни членове откликнали „ единомислещо ”, че „ няма предпоставки за подаване на оставка на държавното управление ” . „ Кабинетът и ръководещото болшинство в Народното събрание са законно определени от над 1 млн. българи. Ние носим отговорност пред всички тях да не позволяваме политическа рецесия и безвремие, каквито непроменяемо ще последват, в случай че Румен Радев сформира служебно държавно управление “, споделила е шефът на разложката организация Мария Копанарова.

Темата за възможен кабинет, формиран от президента, е била основна и на среща на Паунов и регионалния координатор и евродепутат Андрей Новаков с партийци в Благоевград същия ден. В регионалния град ГЕРБ е в съпротива на кмета Румен Томов. „ Държавата обаче се намира в подобен интервал, в който би трябвало да бъдат приключени редица стратегически планове. Служебно държавно управление и политическа рецесия могат да се окажат спирачка пред всички тези цели , ориентирани към бъдещето на страната и нейната евроатлантическа принадлежност “, оповестил е Паунов пред благоевградските деятели.

ЗА ВРЪЗКИТЕ С Движение за права и свободи

Цветомир Паунов, дружно с евродепутатите Андрей Новаков и Асим Адемов, са разговаряли и с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово. На срещите е станало въпрос за обвиняванията, че партията е в тесни връзки с Движение за права и свободи. „ Атакуват ни поради някакви възможни връзки с Движение за права и свободи, което, несъмнено, е изцяло несъстоятелно. Дори в противен случай - в смесените региони само ГЕРБ се опълчва на Движение за права и свободи , други политически сили няма. ГЕРБ ще бъде мощен в смесените райони, до момента в който е явен и безапелационен конкурент на Движение за права и свободи “, коментирал е тематиката Асим Адемов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР