Партийният сайт на ДОСТ беше пробит от неизвестни лица, които

...
Партийният сайт на ДОСТ беше пробит от неизвестни лица, които
Коментари Харесай

Лютви Местан: Съобщенията, че партия ДОСТ се закрива, са лъжа и провокация

Партийният уебсайт на ДОСТ беше продънен от незнайни лица, които разгласиха на страницата ни подправено послание сякаш от мое име, че партия ДОСТ се закрива, заяви в писмо до медиите ръководителят на формацията Лютви Местан.

Направихме екранни фотоси на подправеното послание, които ще бъдат приложени към наше писмо до Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи, с което ще настояваме за цялостно следствие на провокацията, разгласи Местан.

Явно избрани среди в България са се тормозили от вчерашните решения, взети на съвещание на Националния съвет на партията в град Пловдив. Уверяваме Ви, че ние няма да се откажем от тези решения и ще продължим самоуверено напред, а провокациите единствено потвърждават, че сме на прав път, твърди председателят на ДОСТ.

Местан обаче не прецизира какви тъкмо решения са взети на Националния съвет на партията в неделя, 18 март.

На 16 февруари Изпълнителният съвет на ДОСТ реши, че партията " има подготвеност да се яви независимо на изборите за Европейски парламент ", както и че е " отворена за договаряния за съставяне на необятна европейска коалиция с извънпарламентарни политически сили, които споделят евро-атлантическите полезности. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР