Партийните организации се справят добре на терен. Проблемите трябва да

...
Партийните организации се справят добре на терен. Проблемите трябва да
Коментари Харесай

Не трябва да има чистка в партийни организации на ГЕРБ, смята Живко Тодоров

Партийните организации се оправят добре на терен. Проблемите би трябвало да бъдат преодолени и съответните организации да продължат напред. Най-лесно е да се направи чистка, само че нещата би трябвало да се огледат по-задълбочено.

Това сподели пред БНР кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който остана в Изпълнителната комисия на ГЕРБ след измененията, направени тази седмица.

Сигурен съм, че в тези организации има съзнателни хора, на които просто не е дадена изява. Чистка - като разформироване на организациите - не би трябвало да се прави никога ", сподели Тодоров във връзка изразеното от водача Бойко Борисов неодобрение от организациите на ГЕРБ в Добрич, в Плевен и в Ловеч.

След 7 юли ще разпределят новите ресори на членовете в Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Припомняме, на 31 май министър председателят Бойко Борисов разгласи, че постанова повече надзор в партията и заменя функционалностите на заместника си Цветан Цветанов с повече действия на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

По думите на Тодоров в Изпълнителната комисия не е имало това систематизиране на дилемите кой за какви ресори ще дава отговор, заради което има какво да се промени.

Преди това би трябвало да има конгрес, на който да бъдат определени двама членове на Изпълнителната комисия след излизането на Цветан Цветанов и на Румяна Бъчварова.

" След което ще се съберем и всички ще създадем систематизиране на дилемите. Но най-много, знаете, че министър председателят обича инициативните хора и тези, които работят по-активно ", означи Тодоров.

" Моята работа, като кмет на Стара Загора, е първостепенна и най-важна за мен, най-важно е това, което вършим за хората ", сподели Тодоров в отговор на въпрос дали ще може да съчетава отговорностите си на този пост с възможния си сектор в Изпълнителната комисия.

Според Живко Тодоров не е допустимо Цветан Цветанов да работи за друга партия. " Вътре в себе си Цветанов носи само и единствено ГЕРБ и не би отишъл в друга партия. Това е моето усещане от работата ми с него ".

Относно концепцията за понижаване на Данък добавена стойност за някои артикули, показана от дълго отсъствалия от Народното събрание народен представител от Държавно стопанско предприятие Делян Пеевски, Тодоров съобщи, че към момента не са обсъждали тематиката чисто политически. " На първо място е значимо финансовият министър да каже има ли такава опция в бюджета. Винаги когато приказваме за обществена политика, всичко опира до благоприятни условия и до пари ", изясни кметът на Стара Загора. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР