Партийни централи не обикалям и с пазарлъци не се занимавам.

...
Партийни централи не обикалям и с пазарлъци не се занимавам.
Коментари Харесай

Манолова хем не иска политическа подкрепа, хем заобиколно я търси - с думи

Партийни централи не обикалям и с пазарлъци не се занимавам. Това съобщи съперникът на настоящия кмет на София Йорданка Фандъкова – Мая Манолова, на балотажа за избор на нов кмет на София.
На въпрос на bTV няма ли да отиде да приказва с разнообразни политически партии за поддръжка, Манолова отвърна, че всичко е ясно – народна власт или тирания. Бившият омбудсман даде оценката не просто за София, а за България. И добави, че изборите в София щели да дадат знак узрелили сме да се преборим с модела на ръководство. " Очаквам поддръжка от жителите ", акцентира някогашният народен представител на Българска социалистическа партия от времето на Пламен Орешаски.
Същевременно Манолова уточни, че споделила ясно, че в случай че не беше стигнала до балотаж, щяла да гласоподава или за Борислав Игнатов, или за Борис Бонев, които дефинира като " претенденти на смяната ".
Попитана коя листа за общински съветници е подкрепила, Манолова не отговори съответно, а сподели единствено " листата на смяната ". Вместо това тя се оплака от медийна принуда, само че притисната коя е тази листа на смяната, тя изброи всички листи отвън тези на ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ".
Отделно, Манолова не пропусна да извади протоколи от секции с ромски гласове и безапелационната поддръжка за Фандъкова. Ако тя отиде там, ще я познаят ли, попита Манолова и призна, че в акцията и тя не е ходила по ромските квартали, само че като омбудсман го е правила, с цел да взема решение проблеми. Същевременно тя видя само следен избор при ромите. Манолова предизвести и, че за балотажа се очаквала готовност на подземния свят при гласуването, в интерес на Фандъкова. Бившият обмудсман се оплака и, че Бойко Борисов я обиждал, а Фандъкова направила същото и " възприела маниера на нейния шеф ".
Манолова попита и кой от проблемите на София е решила Фандъкова. Тя засегна преди всичко чистия въздух. Попитана обаче по какъв начин Манолова ще реши казуса, тя отвърна, че ще има надзор на горенето на отпадъци с съвременни способи, без да ги прецизира съответно.
Междувременно, Десислава Иванчева и Биляна Петрова публично оповестиха поддръжка за Мая Манолова на балотажа. Това стана със известие от неправителствената организация " За Зелен Младост ". Очакваме ангажимент за съответни дейности от страна на госпожа Манолова, предизвестяват двете с конкретизиране, че ще наблюдават за осъществяването и показват защо:
1. Преместване на градежите от междублокови пространства в " Младост " и другите квартали в София.
2. Стриктно следене за съблюдаване на минималния дължим % озеленяване при ново строителство.
3. Проверка на реституциите и продажбите на общински парцели. Борба с имотните измами.
4. Прекратяване продажбата на общински терени, с цел да има къде да се построяват учебни заведения, детски градини и да се местят вложители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР