Партийната субсидия няма да стане един лев“, заяви лидерът на

...
Партийната субсидия няма да стане един лев“, заяви лидерът на
Коментари Харесай

Аз съм съчетание между Дон Кихот и Робин Худ

Партийната дотация няма да стане един лев “, съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки по Нова телевизия. Той удостовери, че в случай че бъде импортиран законопроект за подобен размер на дотацията, ПГ на „ Воля “ ще гласоподава „ за “.
По думите му в основата на едни 2 млн. лева се крият други проблеми, разнообразни от това какъв брой ще се дава на една партия за един глас.
„ Не може да считаме, че един е по-умен от народа, без значение дали се прави неточност или не. Но би трябвало народът непрекъснато да бъде питан. В по – мъдрите страни е по този начин – всичко се взема решение с референдум “, сподели предприемачът.
Той разяснява и тормози ли го опцията партиите да се финансират от бизнеса. Марешки сподели, че не схваща думите за задкулисия и подсети, че той в никакъв случай не се е възползвал от политиката си в името на бизнеса си. На въпрос дали е Дон Кихот, водачът на " Воля " отговори: " Може би съм Дон Кихот в комбиниране с Робин Худ ".
Относно това дали ще се кандидатира за кмет на София, Марешки съобщи, че е съобщил за желанията си с лек жлъч.
" Не може години наред едни и същи хора да гледаме - чакаме Мая Манолова, Слави Трифонов... Ако почнат циркове да се разиграват, за какво да не се кандидатирам? Ако реша да печеля, ще печеля ", съобщи още водачът на " Воля ".
Той изясни, че не е желал да стане евродепутат и поради това не е и спечелил и на изборите на 26 май. Според него мястото му е в България. " На мен не ми би трябвало да ставам в 6 часа. Нали знаете, че аз съм един от най-заможните българи? ", съобщи Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР