Партийната битка приключи още миналата неделя и резултатът е категоричен,

...
Партийната битка приключи още миналата неделя и резултатът е категоричен,
Коментари Харесай

Борисов: Човек на Манолова ми поиска 3 млн., в неделя готвят сценарий с ромските гласове

Партийната борба завърши още предходната неделя и резултатът е безапелационен, съобщи пред бТВ министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

За него борбата в София към този момент е завършила сред партиите и сподели, че съгласно него разсъдъкът на 3 ноември ще надделее.

Българска социалистическа партия и Манолова нищо не могат да покажат – нито паркове, нито подлези. Тях ги бива в аферите. Те един път завлякоха прокуратурата с Костинброд, в този момент имат сходен сюжет за неделя и го вършат цяла седмица, сподели Борисов.

От „ засегнат човек в екипа на Мая Манолова ” Борисов схванал какъв е сюжета за неделя и го разгласи в ефир:

„ Всеки човек знае, че в София ромските гласове не могат да трансформират изборите. В неделя няколко групи роми ще бъдат снимани по какъв начин отиват под строи да гласоподават за госпожа Фандъкова, това ще се качва в мрежите, внезапно няколко малките екрани ще излязат да наблюдават и те ще дадат конференция по какъв начин се подменя вотът ”, разгласи Борисов.

Той заяви, че „ човек с Б. ” му предложил да завоюва изборите против 3 млн. още първия път, когато е взел участие в локалния избор в София. Този човек в този момент работи за Манолова, заяви Борисов.

„ Един от тях ми изиска 3 млн., с цел да ми покаже по какъв начин се вършат избори. Знам ги тези хора ”, сподели още Борисов и продължи по адрес на главния кандидат против ГЕРБ в столицата: „ Братя Галеви са ѝ помогнали доста, посредством ромските водачи. Това, че ги търсим с червени бюлетини не значи, че не въздействат на ромските водачи накъде извън ”.

Запитам за спада в поддръжката за ГЕРБ и за известността му, министър председателят сподели, че ръководството и работата постоянно понижават известността. За образец той даде Владимир Путин иу Ангела Меркел, които са дълги години международни водачи.

Относно резултатите в Ямбол и в Русе, където ГЕРБ отива на балотаж в неделя. Премиерът сподели, че резултатите в тези градове демонстрират, че тръгналите си от ГЕРБ играят против ГЕРБ. Там където „ проветрихме ” партията нямаше доста време да наложим новите претенденти, уточни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че оповестената като претендентът по сполучливия „ модел Фандъкова ” Диана Иванова не е била първичния им претендент за кмет на Русе. Даже същинският ни претендент се оказа, че няма 6-7 дни уседналост. Имахме по-добър претендент, сподели още Борисов.

(В Русе броят на недействителните гласове е 1 725. На балотаж отиват Пенчо Милков от Българска социалистическа партия, който има 19 297 гласа. Диана Иванова от ГЕРБ има 13 792 гласа – бел ред.).

Колкото до някогашния „ втори човек в партията ”, Борисов съобщи, че не знае за проектите на Цветан Цветанов. В края на ноември министър председателят ще бъде в Съединени американски щати, където заяви, че ще се срещне с Доналд Тръмп. Тогава ще схвана какви проекти има, уточни Борисов. След неговите (на Цветанов – бел. ред.) изявления за смесените региони – той обиди партията, обиди мен, обиди всички, призна министър председателят.

Относно избора на нов основен прокурор министър председателят сподели: За мен не е проблем изборът на Иван Гешев за основен прокурор. Навремето ние с Христо Иванов променихме закона.

Партиите в център дясно да не се затварят вратата за нас, тъй като ще пристигна ден, когато на тях ще им потрябваме, прикани в умозаключение Бойко Борисов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР