Партията на Слави Трифонов Има такъв народ е привлякла най-много

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ е привлякла най-много
Коментари Харесай

Младите са гласували за Слави Трифонов, богатите и висшистите за „Демократична България“

Партията на Слави Трифонов " ИТН " е привлякла най-вече млади гласоподаватели, а електоратът на " Демократична България " е най-образован. Това сочат данните на социологическата организация " Галъп интернешънъл " в проучване, направено по поръчка на БНР.

ГЕРБ и Българска социалистическа партия резервират обичайните си демографски профили като структурата е общоприетата - малко повече дами в сравнение с мъже.

Вътрешна македонска революционна организация регистрира изявен мъжки избор с 53 на 100 от гласоподавателите, до момента в който при коалиция " Изправи се! Мутри вън! " 65% от гласоподавателите са дами, демонстрират данните на " Галъп ".

" Най-много от гласоподавателите на ГЕРБ - 62 на 100, са във възрастовата група 31-60 години, до момента в който близо 50% от електората на Българска социалистическа партия е на възраст над 60 година

33 на 100 от младежите до 30-годишна възраст са подкрепили партията " ИТН ".

По учебен профил данните сочат, че електоратът на " Демократична България " остава с най-голям учебен и обществен статус. При приблизително 43% взели участие в гласоподаване жители с висше и полувисше обучение измежду електората на Демократична България този дял е 70%.

Докато измежду гласоподавателите на Движение за права и свободи висшите са едвам 9 на 100.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР