Партията на Слави Трифонов беше регистрирана в Софийския градски съд.

...
Партията на Слави Трифонов беше регистрирана в Софийския градски съд.
Коментари Харесай

Екипът на Слави Трифонов регистрира партия

Партията на Слави Трифонов беше записана в Софийския градски съд. Документите с 3700 подписа внесе един от сценаристите Тошко Йорданов дружно с част от екипа на шоумена.

Името на партията „ Няма такава страна “ ще бъде записано и няма никакви проблеми, тъй като съблюдаваме закона, съобщи Йорданов на излизане от съда.
 БГНЕС
Сценаристът не отговори изрично дали ще работят дружно с Мая Манолова, която беше първият посетител в новата телевизия на Слави. Запитан за какво тъкмо тя е определена Йорданов отговори, че спечелилите са по всички национални малките екрани.

„ В последна сметка гостите си ги предпочитам аз, счетох, че е по-интересно да се чуе другата позиция. Не разясня дали ще имам общо политическо бъдеще с Манолова и неща, които ще се случат отсега нататък “, изясни Тошко Йорданов.-->
 БГНЕС
„ Нека се разберем занапред, като създадем нещо или считаме да създадем ще ви кажем. Всичко останало са спекулации. А вие може да си пишете каквото желаете “, обърна се Йорданов към публицистите и по този метод не отговори за политическите цели на партията.
 БГНЕС
Тошко Йорданов отклони отговора и на въпроса към кой политически набор ще гравитира новият политически план. “Истината е, че пред нас и страната има проблеми. Ако седнем да вършим разбор Българска социалистическа партия направиха неща, които десните партии по света следват. Ляво-дясно е да си чешем езиците. На последните локални избори видяхте по какъв начин гласоподаваха дясномислещите хора “.
На въпрос по какъв начин се самоопределят, Йорданов отговори: като партия „ Няма такава страна “.
 БГНЕС
За политическия план на Трифонов се приказва още от лятото. В последното си предаване през юли той загатна, че ще упорства за промяна на пропорционалната изборна система с мажоритарна и понижаване на броя на депутатите от 240 на 120 . Обеща да се бори за напълно мажоритарна изборна система в два тура с безусловно болшинство, директен избор на основния прокурор, на националния омбудсман и на шефовете на регионалните дирекции и районни ръководства Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР