Партията на Слави Има такъв народ може да претърпя позорно

...
Партията на Слави Има такъв народ може да претърпя позорно
Коментари Харесай

РЕТРО ХИТ: Слави мята кючеци на сватбата на Тошко Йорданов

Партията на Слави " ИТН " може да претърпя позорно разединение, обаче едно е несъмнено - нищо и никой, даже МАКЕДОНИЯЯЯЯЯ не може да застане сред Дългия и дясната му ръка Тошко Йорданов. Двамата са толкоз близки, че водещият кумува на сценариста си в далечната 1995 година и танцува за младоженеца с жива кокошка. Доста нелепото видео от сватбата на Тошко изплува тези дни от архивите, с цел да ни разсмее откровено.

Всъщност, въпросните фрагменти от времето на " Ку-ку " бяха публикувани преди време от Росен Петров - някогашният сив кардинал на Слави, чието място по-късно зае Йорданов. Представящият се за роден в Ямбол сценарист в действителност е от стралджанското село Джинот. През 1995 година Тошко срещнал и се оженил за брачната половинка си - Диляна Амуджиева - богата пловдивчанка, която цялостен живот работи за себе си и до ден сегашен върти две частни компании. Нейният татко също е предприемач и човек, разполагащ с доста парцели.

 Слави с кокошката на сватбата на Тошко

Слави с кокошката на сватбата на Тошко

Майстор на кючека, макар растежа си

Слави става кум на сватбата на Тошко и Диляна. За събитието Трифонов дълго се подготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, с цел да седи мирна за тържеството. На самата гала Слави поставя пернатото на масата в поднос, качва се на нея, след това почва ръченица към младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от националните танци.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР