Партията на Найджъл Фараж Брекзит ще триумфира с най-много места

...
Партията на Найджъл Фараж Брекзит ще триумфира с най-много места
Коментари Харесай

Новата партия на Фарадж печели евроизборите във Великобритания, той иска предсрочни избори

Партията на Найджъл Фараж " Брекзит " ще победи с най-вече места в Европейския парламент, демонстрират предварителните изследвания.
Според тях партията на Фарадж взема 31,71% от гласовете, подадени още на 23 май. Припомняме, че Обединеното кралство беше една от първите страни в Европейски Съюз, които организираха избори.
" Това е съществено известие. Огромно известие. Лейбаристите и консерваторите могат да научат добър урок от довечера, само че допускам, че няма ”, съобщи Фараж пред кореспонденти в Саутхемптън, представен от CNN съгласно БГНЕС. По-късно в Twitter той написа, че " в случай че Англия не напусне Европейски Съюз до 31 октомври, този резултат ще бъде още един и по време на парламентарните избори ".
Също в Туитър водачът на лейбъристите Джерами Корбин прикани за предварителни избори. Лейбъристите са трета партия на евровота, с 14,05%, а втори са демократичните демократи, с 18,55%.
" С консерваторите, които се разпадат и не са способни да ръководят и Народното събрание, който е в задънена улица, би трябвало още веднъж да се обърнем към хората с този въпрос без значение дали посредством парламентарни избори или референдум ", съобщи Корбин.
Всъщност, ръководещите тори са чак пети, с 8,71% поддръжка. Преди тях са английските " Зелени ", с 11,09%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР