Партията на Кирил Петков и Асен Василев от „Продължаваме промяната“

...
Партията на Кирил Петков и Асен Василев от „Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Равносметката: Партията на Петков и Василев открадна гласове от ИТН и БСП, ГЕРБ пазят позициите си

Партията на Кирил Петков и Асен Василев от „ Продължаваме промяната “ изненадващо съумя да завоюва в 12 области в страната, като по този метод откраднаха от гласовете на Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия. Това излиза наяве при обработени съвсем 100% протоколите.

Бившите служебни министри на Радев печелят в общините Велико Търново, Добрич, Монтана, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и Ямбол, които на предишните парламентарни избори бяха извоювани от Има Такъв Народ. „ Демократична България “ също страда от новата партия, като се разделя със столицата, където и в трите МИР-а печели „ Продължаваме промяната “. Другият максимален губещ, поради президентската партия са Българска социалистическа партия. След слабите си резултати в третия за годината избор за Народно заседание социалистите безусловно изчезнаха от картата. В същата позиция е и седмият участник в Народното събрание - " Възраждане ". Движение за права и свободи резервира всички региони, където беше водеща мощ преди четири месеца- Шумен, Кърджали, Разград, Силистра и Търговище.

Единствено при ГЕРБ не се регистрира смяна на позицията. Партията на Бойко Борисов печели в 11 области-Благоевград, Видин, Враца, Габрово, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик. Перник, Сливен, Смолян и София- област. Лидерът на ГЕРБ безапелационно печели борбата в Банкя, където получава повече преференции пред главния си съперник Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Припомняме, че изборите бяха белязани от кавги свързани с машините за гласоподаване. Близо 600 устройства с незнайна цел и генезис бяха открити в разнообразни хранилища на територията на София, директно преди деня за гласоподаване. Бойко Рашков също може да бъде поздравен като главен съизвършител в успеха на Кирил Петков и Асен Василев, откакто седмици наред беше деятелен участник в предизобрната акцията, а главната му цел беше ГЕРБ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР