Партията на европейските либерали АЛДЕ преизбра евродепутата от ДПС Илхан

...
Партията на европейските либерали АЛДЕ преизбра евродепутата от ДПС Илхан
Коментари Харесай

Илхан Кючюк отново застава начело на европейските либерали

Партията на европейските либерали АЛДЕ преизбра евродепутата от Движение за права и свободи Илхан Кючюк за съпредседател на на 42-ия конгрес на европейските либерали в Дъблин.

По време на конгреса бяха разисквани провокациите пред Съюза и целите на Европа преди идващите европейски избори. Сред основните тематики, по които дебатираха демократичните водачи бяха бъдещето на Европа, енергийните доставки, войната в Украйна и пътя към мира. От АЛДЕ оформиха демократичния отговор на провокациите, стоящи пред Европа като единомислещо обявиха предпочитание за единение.

В своята тирада Кючюк поздрави делегатите от повече от 60 демократични партии, които членуват е АЛДЕ за гласуването доверие и очерта вероятностите за бъдещето на либералите и ролята им в оформянето на Европа на следващия ден.

" Пред нас стоят големи провокации. Либералното семейство освен има думата за това по какъв начин да отговорим на тях, само че нашата мощ е навременното деяние. Ние работим ръка за ръка с жителите. И през днешния ден още веднъж би трябвало да покажем същата решителност и мощ, която притежаваме, това е повратният миг в Европа ", съобщи той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР