Партията на Бойко Борисов би получила 25,6% от гласовете на

...
Партията на Бойко Борисов би получила 25,6% от гласовете на
Коментари Харесай

ТРЕНД: Коалиция ПП - ДБ и ГЕРБ са с почти изравнени сили на вота


Партията на Бойко Борисов би получила 25,6% от гласовете на хората, а компактно зад тях с едвам 0,8% по-малко, или общо 24,8% е обединението на " положителните сили ", както самите те се самоопределят. Това сочат данните от най-новото социологическо изследване, извършено от организация " Тренд ".

То е правено в интервала сред 4 и 11 февруари. Проучването на предизборните електорални настройки са на база 1003 интервюирани лица на възраст над 18 години.

Третото място е за Движение за права и свободи, които на 2 април биха получили 12,8% от гласовете.

" Възраждане " продължава да набира електорат, сочи още изследването. За партията на Костадин Костадинов биха дали своят вот 11,9%.

Спадът в Българска социалистическа партия продължава. Избирателите биха ѝ отредили пето място спореде изследването с едвам 8,9% на идните избори.

Голямата въпросителна е с " Български напредък ". Партията на Стефан Янев би получила 4% на изборите и съгласно това изследване би влезнала в идващия парламент, само че неизвестността остава, тъй като е допустимо да бъде и малко под чертата.

" ИТН " няма никакви шансове да влезе в Народното събрание. За партията на Слави Трифонов биха дали своят вот единствено 3,3%, което не им отрежда място в Народното събрание.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР